Paviljoen 't Mar aan het IJsselmeer

9 mei 2023
Wat is er nou fijner dan na een wandeling neerploffen op het terras? Neerploffen op een terras aan het water natuurlijk! Paviljoen 't Mar is de ideale hotspot voor een verfrissende tussenstop, een lekkere lunch of een heerlijk diner!
Lekker lunchen bij Paviljoen 't Mar in Mirns

Bij Paviljoen 't Mar is het heerlijk vertoeven. Je komt binnen in een fijne ruimte met mooie, grote ramen waardoor je goed naar buiten kunt kijken. Super handig om van het mooie uitzicht te genieten. Heb je een kleintje mee? Geen probleem! Bij de ingang kun je namelijk een kinderstoel pakken als je deze nodig hebt. 

Op het terras
Ook buiten is er veel ruimte. Er is een mooi, open terras met lekker veel zitruimte. Het terras kijkt uit op het strandje, maar is afgesloten met een glazen omheining, waardoor kids niet zomaar richting het strandje kunnen. Mochten ze daar wel gaan spelen, kun je ze nog steeds goed zien. Ook fijn om te weten: het  terras is ook toegankelijk voor honden. Wel zo handig, want naast het Paviljoen ligt een hondenstrandje. Super leuk om je viervoeter dus ook mee te nemen! 

Lekker eten en drinken
Bij 't Mar kun je terecht voor lunch, diner, een borrel of gewoon een verkoelend drankje. Op de kaart staat een kindermenuutje voor de kleintjes. Voor de wat grotere eters zijn er allerlei lekkere gerechten op de kaart te vinden, inclusief vegetarische en vegan opties!Wat ook super fijn is, is dat je een kan gekoelde limonade kunt bestellen. Ideaal voor als je met het gezin op stap bent en dorst hebt gekregen! 

Ook voor ijsjes!
Naast dat je lekker kunt lunchen en dineren, kun je bij 't Mar ook een korte tussenstop maken voor een verfrissende versnapering. Op het strandje staat namelijk een gepimpte zeecontainer waar ze heerlijke ijsjes verkopen! Mocht je dus geen zin hebben om op het terras te zitten, maar wel zin hebben in ijs, kun je ook gewoon langskomen! 

Ook super praktisch
Het Paviljoen 't Mar is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk. Ook is er een aparte wc met verschoontafel, wat wel zo makkelijk is als je eropuit gaat met de kids!

In de omgeving
In de omgeving van 't Mar kun je heerlijk wandelen! Het bos is op een steenworp afstand en er is een leuk kabouterpad te vinden! Ook is er een andere wandelroute, de rode route, van ongeveer 3 kilometer lang. 

Veel plezier!

Lisanne