icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Boerderijcamping KoaipleatsTerug naar het overzicht

Boerderijcamping de Koaipleats in Damwâld biedt het allemaal! Geweldig voor kinderen.
Deze melkveehouderij/boerderijcamping heeft het allemaal! Kids mogen meehelpen om de koeien op te halen en kunnen hiermee een diploma ‘koe ophalen’ behalen.
Er zijn naast koeien ook Friese en andere paarden met veulens in de wei. Er scharrelen geiten, hangbuikzwijntjes en kippen in het kampje naast de kampeerplaatsen. Help je mee de pony borstelen en eitjes rapen? Of knuffel je liever de jonge geitjes?

Er is nog meer te doen. Kids kunnen onder begeleiding pony rijden. De trapskelters, traptrekkers, zandbak en trampoline staan klaar voor gebruik. En er is altijd materiaal om hutten te bouwen! Bij goed weer kun je elke vrijdagavond polsstokspringen. Met zijn allen barbecueën? Het is allemaal mogelijk. Op De Koaipleats mag en kan van alles. Toch hoeft er lekker helemaal niets!
Geschikt voor een luiervakantie, een culturele vakantie of een actieve vakantie. De regio biedt het: van dierenpark tot klimpark, van speeltuin tot museum, natuur, voor elk wat wils.

Kortom, trek je eigen plan en geniet! Kijk voor meer informatie op de website via de roze button.

Lekker kidsproof shoppen in Fryslân? Check ons overzicht met leuke Kinderwinkels.

Boerderijcamping De Koaipleats

Singel 10
9104 AG Damwâld
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

September is KINDERFEESTJES maand!

September is KINDERFEESTJES maand!

Kom maar op met die feestjes! Maar dan wel een leuke en originele graag. Wij hebben een hele lijst met inspiratie voor je.

Ik wil wel ideeën opdoen