Eureca SchiermonnikoogTerug naar het overzicht

Kamperen bij de boer op Schiermonnikoog, in een groepsaccomodatie of in gezinstenten!

Eureca is een melkveehouderij. Een écht boerenbedrijf met 120 melkkoeien en ongeveer 60 kalfjes. Op het boerenerf, dichtbij veerboot, dorp en strand op Schiermonnikoog kun je verblijven in een groepsaccommodatie, groepscamping of familietent.

Groepsaccommodatie
De oude boerderij is verbouwd tot een gezellige en veelzijdige accommodatie voor groepen van 10 tot 100 personen. De accommodatie is verdeeld in vier verblijven met een volledig ingerichte keuken, meerdere slaapkamers en badkamers. Ook is er in ieder verblijf een gezellige woonkamer. Je kunt enkele of meerdere verblijven tegelijk huren, waardoor Eureca zowel voor families als voor grotere gezelschappen een fijne locatie is.

Groepskamperen
Eureca heeft sinds 2019 compleet ingerichte luxe safari groepstenten en maakt het mogelijk met de hele familie te komen kamperen. De tenten zijn geschikt voor groepen tot 36 personen, verdeeld over twee slaaptenten en een leeftent met eettafels en een gemakkelijke zithoek. De slaaptenten zijn voorzien van ‘kamertjes’ met stapelbedden en hebben net als de leeftent houten vlonders en een veranda. Naast het tentenkamp bevindt zich het sanitair, een uitgebreide keuken en een sport- en speelweide met vuurplaats.

Gezinstenten
Er zijn ook twee luxe gezinstenten. Deze tenten zijn geheel ingericht voor gezinnen, inclusief keuken, sanitair, twee stapelbedden, een tweepersoonsbed én een romantische bedstee voor twee. Daarnaast hebben de luxe gezinstenten een gezellig eet- en zitgedeelte plus riante veranda en eigen grasveldje met picknicktafel en speelgelegenheid.

Tijdens het kamperen op Eureca maak je het boerenleven van héél dichtbij mee. Je mag helpen bij het voeren van de kalfjes en kijken bij het melken. Ook is er op het boerenerf volop ruimte voor sport en spel, met een zandbak, schommels, trapveldje en stookplaats.

Wil je meer weten over Eureca? Klik dan op de roze button.

Eureca

Heerenweg 4
9166 SE Schiermonnikoog
Openingstijden Op reservering. Prijs Check voor de actuele tarieven de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

K E R S T V A K A N T I E

K E R S T V A K A N T I E

Wil jij alle tips voor in de kerstvakantie gratis in je mailbox? Meld je even aan en dan komen de tips naar je toe deze winter.

Kom maar door met leuke tips!