• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Naar Park VijversburgTerug naar het overzicht

Kom avontuurlijk ronddwalen door alle slingerpaadjes van Park Vijversburg in Tytsjerk.

Zo gewoon, maar juist nu zo bijzonder. En bijzonder is het zeker in Park Vijversburg te Tytsjerk. Je kunt er van alles ontdekken en beleven. Een diepe kuil waar je lekker in kunt rollen, een buis onder de grond en schommels in de heg. En wat dacht je van een brug onder water? Trek snel je laarzen aan en loop over het water.

Ben je een echte durfal en op zoek naar avontuur? Ga dan door de donkere grot zonder zaklamp en vanaf mei op ontdekkingsreis met een vlot in het waterlabyrint. En bekijk het park vanaf hoogte vanuit de kleurrijkste boomhut die je ooit hebt gezien. Psst wij zijn er al geweest, check hier onze blog

Gezond eropuit in het park waar voldoende ruimte is om afstand tot elkaar te houden. Op de website staan ook twee speurtochten. Leuk voor een gezinsuitje, maar ook voor een verjaardagsfeestje. 

Op naar Park Vijversburg, bekijk alle informatie via de roze websitebutton.


Park Vijversburg

Swarteweisein 2
9255 JB Tytsjerk
Openingstijden het park is elke dag open van 8.00 – 18.00 uur. Reserveren is niet nodig. Prijs € 2,50 per persoon vanaf 2 jaar, alleen pinnen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!