• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

1 april kikker in je bil!

21 maart 2024
1 april blijft een leuke en vooral vrolijke dag voor kinderen! Hieronder vind je 10 grappen om uit te proberen... of zullen zij jóu vandaag te slim af zijn?
1 april grappen voor kinderen
Ok, wij hebben ze niet allemaal zelf bedacht, en ook nog lang niet allemaal uitgeprobeerd, maar deze lijken ons toch wel érg grappig... we gaan op zeker voor de druiven in paaseitjespapier, zullen de kids de lol ervan inzien?

Welke grap haal jij uit vandaag? Of ben jij degene die in de maling genomen wordt?

1. Pak druiven in van die mooie glimmende chocolade ei papiertjes. Een stuk of 20 in een zak doen en zeggen dat de kinderen zoveel mogen snoepen als ze willen!

2
. Houden ze meer van lolly's? Een klein stronkje broccoli op een stokje met een mooi glimmend papiertje erom waarderen ze vast!

3
. Schroef de dop van de fles shampoo, (zo'n dop met een gaatje erin waar je de shampoo uit knijpt), doe wat huishoudfolie over de opening van de fles en draai de dop er weer op. En nu maar wachten tot ze hun haar willen gaan wassen...!

4
. Hang een theezakje net onder de douchekop, hoe verrast zullen ze zijn met een warme geurige Earl Grey douche?!
5.
Wie heeft er vroeger niet achter een bosje gezeten met een touwtje in de hand... om de portemonnee die daaraan vast zat snel weg te trekken wanneer een voorbijganger deze probeerde te pakken? Zie je jezelf al zitten in je achtertuin, wachtend tot je kind het briefje van 5/ die leuke speelgoed auto wil pakken?

6
. Naai de sokken van je kinderen dicht

7
. Stop krantenproppen in de neuzen van de schoenen

8
. Lekker glaasje limonade schatje? Maak van die glibberige jelly pudding en doe deze in limonade glaasjes. Ojee, nu stoot je een glas per ongeluk om!! Niets aan de hand, het loopt er niet uit! 

9
. Plak de ongedierte tattoo's van de Albert Heijn op een banaan, ontbijtbordjes, kussen, stapeltje schone kleren... dat wordt schrikken!10
. Wel eens geprobeerd te drinken met een rietje waar gaatjes in de zijkanten zitten? Gaat niet! Prik in een stuk of 10 rietjes hele kleine gaatjes, stop ze terug op de plek waar ze altijd liggen en vooruit, vandaag mag het drinken bij het ontbijt met een rietje worden gedronken!

En nu maar hopen dat je kids niet boos op ons zijn, maar dat jullie er met z'n allen smakelijk om kunnen lachen!