50 dingen die je buiten in de natuur kunt doen

3 januari 2023
50 superleuke dingen die je buiten kunt beleven, onderzoeken of maken. In de tuin, in het park, op de hei of in het bos. Er is altijd wel een mooie plek in de buurt!
Bijschrift bij hoofdfoto Fotograaf: Buro JP
We zitten deze dagen veel binnen met zijn allen. Gelukkig is de natuur er altijd om te ontdekken! Onze collega's van Kidsproof Den Haag en Kidsproof Leiden hebben een prachtige lijst samen gesteld. Die deel ik graag ook met jullie, want in 't Gooi hebben we prachtige natuur om ons heen!


Download nu je 50-dingen lijst van Naar Buiten en ga op avontuur.


Natuur in de buurt
Buiten kun je van alles doen en beleven, dat wist je natuurlijk allang. Maar heb jij wel eens iets van deze lijst gedaan? Er staan 50 superleuke dingen op die je buiten kunt beleven, onderzoeken of maken. Gewoon in de tuin, in het park om de hoek, op het strand, de hei of in het bos. Wat je gedaan hebt van je 50-dingen-lijst streep je af.
Ben benieuwd hoe snel jullie de kaart vol hebben?!


Je kunt de meeste dingen alleen doen, maar het is natuurlijk nog veel leuker als je het samen doet. Dus neem je broertje, zusje, buurjongen of nichtje lekker mee en trek er samen op uit...


50 dingen naar buiten


Leuk! Deze lijst heeft ook nog een vervolg gekregen, ze maakte nog eens 50 nieuwe tips; 51 t/m100. Deze 2e lijst kun je nu ook downloaden.


Leuk voor thuis
Maak een selfie of neem een mooie vondst mee als bewijs. Dan kan je er thuis nog wat moois van maken. Een steen beschilderen of een tak verwerken tot dromenvanger of zelfs pijl en boog. Veel plezier allemaal!


Geniet van de lente!
Groeten Maud


tips tijdens corona