Onze favoriete uitjes in 't Gooi als het regent!

7 januari 2024
Hè bah, het regent! Maar we willen er wel even op uit! Geen paniek, hieronder ons overzicht met leuke "binnen dingen"!
Binnenactiviteiten in 't Gooi voor als het regent
TIP 1
Naar Mediamuseum bij Beeld & Geluid! In het museum draait het om jou. Ontdek hoe de media ons beinvloed en ontdek hoe jij onderdeel bent en invloed hebt op deze media. Beleef samen een heerlijke dag in dit interactieve museum voor jong en oud.


TIP 2

Gezellig met elkaar een potje LED bowlen bij de Avontuurfabriek in Loosdrecht! Gaaf met die verlichting en een feest met leuke muziek. Of even de energie kwijt bij de naastgelegen binnenspeeltuin Spelekids in Loosdrecht. Het is ruim opgezet, er komt veel daglicht binnen en voor alle leeftijden genoeg te doen.



TIP 3
Jumpen, stunten en chillen in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilversum bij trampolinepark Flight Deck 53! Dat is een super sportief en gezellig uitje. Leef je uit op de air max trampolines, gladiator beam, foam pits, big air bag, tumbling deck, dunk deck en sports deck. Een topuitje voor alle leeftijden!

TIP 4
Ga een dagje bowlen met de hele familie. Voor kinderen zijn er speciale regels en aanpassingen, dus iedereen heeft gelijke kansen om te winnen. En misschien is het wel heel lang geleden dat je op de bowling baan bent geweest!

TIP 5
Lekker zwemmen! We hebben in 't Gooi natuurlijk genoeg aanbod van zwembaden, check hier alle zwembaden in 't Gooi en maak een keuze om lekker een dagje te gaan zwemmen met de kinderen.



TIP 6
Karten! Ben je 110 cm of langer? Dan kun je karten op de snelle baan van Coronel in Huizen. Je krijgt uitgebreide instructies, een race jacket, nekbescherming en een helm op, GO!

TIP 7

Gewoon naar buiten! Regenpak en regenlaarzen aan en gáán! We hebben leuke bossen en natuurplekken in 't Gooi voor je verzameld! Daarna thuis lekker onder de douche of in bad en daarna film kijken op de bank. Heerlijk rozig zijn ze dan!



TIP 8
Naar de film! Bij het Filmtheater Hilversum draaien mooie kinderfilms. En natuurlijk kun je ook bij Vue Hilversum de nieuwste kinderfilms zien.

TIP 9
Bezoek het Muiderslot! Verzamel de stempels, voer de opdrachten uit en plak de stickers. Met een speurtocht van Kasteel Muiderslot in de hand beklimmen de kinderen de Westertoren, met 83 treden. Superleuk!



TIP 10
Onze laatste tip is er één voor thuis. Knutselen, bakken en spelletjes doen! Je vindt ze in onze DIY categorie!

Nog meer inspiratie
Heb je meer inspiratie nodig? Kijk in onze uitagenda én onze eropuit-categorie!

Ook plaatsen we dagelijks nieuwe tips op Facebook, volg je ons al?
Veel plezier!