Keus uit zoveel leuke (sport)clubjes in 't Gooi
Clubjes

Keus uit zoveel leuke (sport)clubjes in 't Gooi

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, maar ook schermen, musicalles, rugby, honkbal, een circusschool & nog veel meer!

Hier vind je het meest complete overzicht van leuke clubjes.

Zo vind je altijd een clubje dat bij jouw kind past!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 263 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 263 resultaten

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio 't Gooi?

In de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio 't Gooi heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn!