Kinderteken- en schilderlesTerug naar het overzicht

Schilder en teken jij ook zo graag? Kom dan op les bij Emilie Lindenbergh!
Maak kennis met allerlei technieken en materialen, zoals gouache/acryl/aquarelverf, pastel, houtskool, oost-indische inkt, ecoline en meer. Er is ruimte om jouw eigen stijl en fantasie te ontwikkelen.

Tijdens de lessen leer je ook over kunststromingen en ga je naar het museum Singer. Er zijn drie groepen waar naar leeftijd en ervaring voor gekozen kan worden: 7 - 10 jaar, 7 - 12 jaar en 10 - 14 jaar.

De lessen worden gegeven in twee blokken van 14 lessen, in herfst en winter. Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Er kan tussentijds worden in- en uitgestapt met een opzegtermijn van een maand. 

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button!

Tip: Naast de schilderles ook op zoek naar een voetbalclub, judovereniging of zwemles? Kijk dan in onze categorie Clubjes!

Emilie Lindenbergh kunstschilder

Kometenstraat 58
1223 CL Hilversum
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele lestijden Prijs €7,50 per les, €105 voor 14 lessen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yes herfstvakantie...

Yes herfstvakantie...

Voor een deel van onze regio (oa Vreeland, Loenen, Baarn, Maartensdijk) is het nog vakantie. Wij hebben leuke thuis - en uittips voor binnen en buiten die coronaproof zijn.

Herfstvakantietips