Turnen in HilversumTerug naar het overzicht

Wil jij ook komen turnen in Hilversum, volg dan de proefles bij GTV!
Vandaag de dag kent GTV Hilversum bijna 500 leden en er wordt een grote variëteit aan lessen gegeven. Het overgrote deel van de lessen worden in de nieuwe gymzalen van de Gooische Praktijk School en de Annie M.G. Schmidt school gegeven. Alleen de selectie turnlessen zijn in de gymzaal van De Dubbeldekker.

Turnen is een sport waarbij kracht, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, balans en elegantie naar voren komen. Al deze eigenschappen zijn van groot belang in de sport. Sommige toestellen en elementen vragen veel van bepaalde eigenschappen, bijvoorbeeld balk bij de dames, waar elegantie en balans sterk in naar voren komen.

Bij GTV mag je al vroeg beginnen! Peuters en kleuters zijn welkom bij de gymlessen vanaf 3 jaar. Op een speelse manier ontdek je verschillende toestellen en leer je bewegen, springen, klauteren en rollen.

Op wat oudere leeftijd (vanaf 5 jaar) kun je recreatief turnen. Er zijn groepen voor zowel jongens als meisjes en voor verschillende leeftijden. Turntalenten worden uitgenodigd voor de selectiegroepen.

Wil je een keer een proefles volgen? Kijk dan op de website voor het lesrooster en meld je via het online formulier op de website aan. Klik door op de roze button.

GTV Hilversum


Hilversum
Openingstijden Zie het lesrooster op de website
Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips