KidsGym Bussum 4+Terug naar het overzicht

Rennen, springen, zwaaien in de touwen: wat thuis niet altijd kan of mag is wel mogelijk bij HappyGym!
HappyGym kidsgym 4 is voor kinderen van 4 jaar t/m 7 jaar. HappyGym stimuleert de ontwikkeling van kinderen al spelend en op hun eigen ritme. Anders dan bij gerichte sporten (als voetbal, hockey, enz.) leren de kinderen van alles wat. Iedere sport komt wel een keer aan bod en door de vele variatie in de les en het wisselende aanbod per les, zal de gymles nooit saai worden en de kinderen iedere week weer uitdagen.

HappyGym stimuleert de zintuigen van je kind om nieuwe motorische, emotionele vaardigheden en het waarnemingsvermogen te ontwikkelen. De kinderen leren bij kidsgym 4 ook veel spellen, dit kunnen balspellen, tikspellen en dansspellen zijn. De kinderen leren samen te werken, (spel)inzicht te ontwikkelen en te winnen en verliezen.

Waaruit bestaat de les?

0-5 minuten
: de intro, ik vertel wat we gaan doen.

5-10 minuten
: warming up, zal wekelijks wisselen.

10-30 minuten
*: we gebruiken vooral groot materiaal, denk aan een lange hindernisbaan, waarbij de kinderen onder matten door tijgeren of een berg op klimmen om vervolgens te hangen in de touwen of te springen op de trampoline waarna ze zacht landen op een dikke mat om een koprol te leren en te maken. Dit parcours wordt een aantal keer achter elkaar gedaan zodat je kindje extra lang plezier heeft en eventuele angsten kan overwinnen, maar ook om de (te leren) vaardigheden goed te ontwikkelen.

30-40 minuten
*: een spelletje doen.

*Dit is een indicatie: het zal ook gebeuren dat we een les hebben waarbij er veel toestellen uitstaan, of dat wij een les hebben met weinig materialen, zodat we veel spellen of wedstrijden kunnen doen.

De kinderen mogen voor de les begint helpen met opbouwen. Na de laatste les helpen alle kindjes met opruimen, dit hoort bij sport en het is goed voor de samenwerking.

Happy Gym geeft ook lessen voor kinderen van 8 .

Klik hieronder direct door naar de website voor meer informatie, andere vestigingen of maak direct een afspraak voor een gratis proefles!

Happy Gym

De meent 6
1218 CB Hilversumse Meent
Openingstijden Maandag: 15.30 tot 16.10
Let op: alleen voor KidsGym 4 en 8 geldt dec t/m feb les in de gymzaal aan de kwartellaan 4 te Bussum. De overige maanden: de Meent 6, in de Hilversumse Meent.
Prijs Jaarabonnement: € 27,50 p.mnd Halfjaarabonnement: € 32,50 p.mnd Kwartaalabonnement: € 37,50 p.mnd Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips