KidsGym Bussum 8+Terug naar het overzicht

Rennen, springen, zwaaien in de touwen: wat thuis niet altijd kan of mag is wel mogelijk bij HappyGym!
HappyGym kidsgym 8 is voor kinderen van 8 jaar t/m 12 jaar. Bewegen, muziek, gymnastiek, sporttechnieken en spelletjes, HappyGym stimuleert de ontwikkeling van kinderen al spelend en op hun eigen ritme. Anders dan bij gerichte sporten leren de kinderen van alles wat. Iedere sport komt wel een keer aan bod. 

HappyGym stimuleert de zintuigen van je kind om nieuwe motorische, emotionele vaardigheden en het waarnemingsvermogen te ontwikkelen. De kinderen worden fysiek sterker doordat ze rennen, springen en gymmen, tevens vergroten ze hierdoor hun uithoudingsvermogen en weerstand. Ook leren we bij kidsgym 8 veel spellen, dit kunnen bal-, tik- en dansspellen zijn. De kinderen leren hierbij samen te werken, (spel)inzicht te ontwikkelen en te winnen en verliezen.

Waaruit bestaat de les?

0-5 minuten
: de intro waarbij ik vertel wat we deze les gaan doen.

5-10 minuten
: warming up, zal wekelijks wisselen.

10-25 minuten
*: we gebruiken vooral groot materiaal gebruiken, denk hierbij aan een parcours waarbij wij een vaardigheid aanleren, dit kan een salto zijn, of hoogspringen, verspringen, zwaaien in de touwen of in de ringen. Dit parcours wordt een aantal keer achter elkaar gedaan, zodat je kind extra lang plezier heeft en om de vaardigheden goed te ontwikkelen.

25-40 minuten*: een spelletje doen, dat kan een balspel, tikspel, stoeispel of dansspel zijn, maar ook wedstrijdjes of estafettes.
*Dit is een indicatie: het zal ook gebeuren dat we een les hebben waarbij er veel toestellen uitstaan en dat wij een les hebben met weinig (of geen) materialen zodat we veel spellen of wedstrijden kunnen doen.
De kinderen mogen voor de les begint helpen met opbouwen van het lesmateriaal.
Na de les helpen alle kindjes met opruimen, dit hoort bij sport en het is goed voor de samenwerking.

Happy Gym geeft ook lessen voor kinderen van 4 - 7 jaar.

Klik hieronder direct door naar de website voor meer informatie, andere vestigingen of maak direct een afspraak voor een gratis proefles!

Happy Gym

De meent 6
1218 CB Hilversumse Meent
Openingstijden Maandag: 16.10 tot 16.50
Let op: alleen voor KidsGym 4 en 8 geldt dec t/m feb les in de gymzaal aan de kwartellaan 4 te Bussum. De overige maanden: de Meent 6, in de Hilversumse Meent.
Prijs Jaarabonnement: € 27,50 p.mnd Halfjaarabonnement: € 32,50 p.mnd Kwartaalabonnement: € 37,50 p.mnd Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips