Woonark SummertimeTerug naar het overzicht

Deze mooie woonark is een heerlijke voor gezinnen, plek valkbij de Vinkeveense en Loosdrechtse plassen!
Woonark Summertime is gelegen aan de rand van het dorp Nieuwersluis. Een unieke vakantieplek. Summertime is geschikt voor gezinnen van 4 personen: 2 volwassenen en 2 kinderen.

De directe omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en boottochtjes. De prachtige Vinkeveense en Loosdrechtse plassen liggen vlakbij de woonboot.

De woonkamer van De woonark heeft een bijzonder sfeervol. De ruime open keuken heeft alle moderne voorzieningen. Middels de trap in de woonkamer bereik je de benedenverdieping van de woonark die deels onder de waterspiegel ligt. Hier bevinden zich de twee slaapkamers en de luxe badkamer met inloopdouche. Opvallend is dat de slaapruimtes geen deur hebben om de ruimte af te sluiten.

De directe omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en boottochtjes. De prachtige Vinkeveense en Loosdrechtse plassen liggen vlakbij de woonark. Gezellige dorpspleintjes en goede restaurants vind je in het nabijgelegen Loenen aan de Vecht en Breukelen. Ook in Nieuwersluis bevindt zich een goed restaurant met terras aan het water.

Tip: "Lekker met de kinderen een bezoek brengen aan het openluchtzwembad van Nieuwersluis."

Woonark Summertime


Nieuwersluis
Openingstijden Voor beschikbaarheid, zie website
Prijs zie website Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Happy Halloween

Happy Halloween

Zijn jullie ook gek op schminken verkleden en knutselen? Wij zijn er dol op, dus grijpen wij ook thema's als Halloween graag aan. Bekijk de tips voor Halloween, want het is tijd om te griezelen!

Halloweentips