Corona-proof kinderfeestjes in 't Gooi!

Corona-proof kinderfeestjes in 't Gooi!

Wil je een super te gek kinderfeestje vieren in 't Gooi? Cool!

Wij hebben het méést complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in 't Gooi (Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen, Laren, Loosdrecht en Baarn) voor je gemaakt.

Nu alleen nog even kiezen…

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 172 resultaten
Pagina: 123456
totaal 172 resultaten
Pagina: 123456

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio 't Gooi?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio 't Gooi kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio 't Gooi met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Hilversum, Huizen en Naarden

Op Kidsproof 't Gooi vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!