• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Actief feestje op locatie!Terug naar het overzicht

Bij BubbelBal.nl kun je kiezen voor een actief feestje met BubbelVoetbal, Archery Attack en Lasergamen!
BubbelBal heeft de nieuwste trends voor actieve kinderfeestjes op locatie! Je kunt bij BubbelBal.nl kiezen uit verschillende spellen:

BubbelVoetbal

Bij BubbelVoetbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Met de BubbelBallen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk. Door de grote plastic bal die je draagt kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd, maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt, staat BubbelBal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

ArcheryAttack

Bij ArcheryAttack is een variant op Paintball waarbij je met pijl en boog de onderlinge strijd aan gaat in verschillende teams. "King of the court of Free for all" zijn geweldige varianten.

Lasergamen

Bij LaserGamen kun je in teams aan de slag waarbij je de vlag van het andere team probeert te veroveren of ben jij de scherpschutter van je groep en behaal jij de meeste hits?

De begeleiders vanuit BubbelBal.nl weten exact wat ze moeten doen om het een geweldig feest te maken voor iedereen!

Activiteiten combineren?

Bij BubbelBal.nl kan jij ook kiezen voor "Super-Deals" waar je al deze populaire spellen kan combineren. Voorbeeld: 1 uur BubbelVoetbal + 1 uur Lasergamen. Dat allemaal kan dan plaatsvinden op een plek in jullie omgeving.

Weet je zelf een geschikte locatie in de buurt? Dan kan BubbelBal daar ook komen. Ze verzorgen de feestjes in gymzalen, parken of op een grasveld. Ze kunnen de locatie ook voor je regelen.

Wil je meer weten over deze super te gekke feestjes? Klik op de roze button voor nog meer info over de activiteiten tijdens een kinderfeestje en neem contact op met BubbelBal.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

BubbelBal.nl


Openingstijden Op aanvraag Prijs Zie voor tarieven de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in