• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Jump en kook kinderfeestje!Terug naar het overzicht

Springen op de trampolines en daarna samen lekkere dingen koken. Dat wordt een top feestje!
Wil jij jouw zoontje of dochtertje een onvergetelijke dag bezorgen, samen met alle vriendjes en vriendinnetjes? Maak dan kennis met JUMPTASTIC!!

JUMPTASTIC is het vetste kinderfeestje in heel Noord-Holland. Met de camper vol trampolines komt Merel bij jullie op bezoek en zorgt voor het beste kinderfeestje ooit. Sportief, supergezellig samen en bovenal: een gigagaaf feestje om nooit te vergeten! En omdat springende kinderen meestal honger krijgen, organiseert Fit for Food Kids er ook gelijk een speciaal kookfeestje bij, als jullie dit willen!

Merel zorgt ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken: jumpen, spelletjes op de trampoline, koken, ballonnen, slingers, confetti en alle mogelijke combinaties. Ze rijdt met haar camper overal naartoe dus de feestjes kunnen in principe overal georganiseerd worden: bij jullie thuis, op de vereniging, in de natuur of op een andere leuke locatie. Per feestje een maximum van elf kinderen aan.

Merel zorgt dat alle trampolines stevig en veilig bij jullie in de tuin of ergens anders komen te staan en vervolgens gaan we samen springen met muziek!

Als ervaren pedagogisch begeleider en fitnesscoach zorgt zij ervoor dat alle kinderen de dag van hun leven hebben.

Kook-kinderfeestjes
Van jumpen krijg je honger. En omdat ze zelf ook gek is op (gezond) koken, organiseert Merel er ook graag direct een kookfeestje bij! Bij jullie thuis in de keuken gaan jullie dan samen leuke en gezonde recepten maken. Denk aan worteltaart, bananencake of appetijtelijke appeldonuts. Niet alleen zullen alle kinderen hier heerlijk van smullen, ze leren ook nog eens hoe je eenvoudig lekkere en gezonde dingen kan maken. Kortom: gezellig, lekker, leerzaam en supergezond!

Klik door via de roze websitebutton voor meer info! 

Fit for Food Kids

Raadhuisplein 7
1701 EH Heerhugowaard
Openingstijden op aanvraag Prijs €12,50 per kind, zonder koken
€17,50 per kind, met koken
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in