• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Word een boer of boerin!Terug naar het overzicht

Wil jij weten hoe het is om een boer of boerin te zijn? Vier jouw partijtje dan bij Juffrouw Jansen.
Boer of boerin voor een dag
Met een boerenzakdoek om de hals ga je als echte boer of boerin op pad over de boerderij. Je gaat de kalfjes hooi geven, opstrooien en zelf melk maken voor de kalveren en dit geven.
Ook de varkens, geiten, schapen en konijnen worden met elkaar verzorgd. Tenslotte ga je de pony’s borstelen en maak je zelfs nog een ritje door de weide maken.
En ben je aan het einde van de dag, dan kan je een kijkje nemen in de melkput waar op dat moment de koeien worden gemolken.  

Jouw verjaardagspartijtje 
Jouw feestje wordt afgestemd op leeftijd, het niveau en de voorkeur van de jarige en zijn/haar gasten. De kosten voor het 2 uur durende programma zijn €15,00 per kind (minimaal 6 en maximaal 12 kinderen). Dit is inclusief drinken (thee/limonade), iets lekkers en een ijsje en boerendiploma als afsluiting. Voorafgaand en na afloop van het feestje zijn de kinderen, uitsluitend onder begeleiding van een volwassene, van harte welkom op de kinderboerderij.

Voorarrangement
Het voorarrangement bestaat uit een uurtje feestvieren in een aparte ruimte. De jarige is hierdoor in de gelegenheid om zijn of haar cadeautjes te ontvangen en er kan limonade met wat lekkers genuttigd worden. Er kan gekozen worden uit een broodje knakworst, een tosti of een muffin voor de kinderen. De prijs hiervoor is €5 per kind.

Meer informatie
Voor meer info klik je via de roze button direct door naar de website van Juffrouw Jansen.


Tip: geen feestje? Je kunt natuurlijk ook gewoon de kinderboerderij in Hilversum bezoeken!

Juffrouw Jansen

Melkmeent 9
1218 XX Hilversumse Meent
Openingstijden op afspraak Prijs € 15 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in