Feestje sieraden makenTerug naar het overzicht

Vier je feestje bij La Tarifa in Hilversum en maak samen met je vriendinnen zelf sieraden!
Tot 12 jaar
Voor kinderen tot ongeveer 12 jaar is er de workshop waarin jullie een ketting, armband en oorbellen gaan rijgen en knopen, met kralen die Beadazzled alvast voor jullie klaar zet. Natuurlijk is er ook lekkers en limonade.

Vanaf 12 jaar
Vanaf 12 jaar is er een andere workshop. Jullie leren zelf sieraden ontwerpen én maken. Tijdens deze workshop leer je hoe je een ketting kunt kettelen (de techniek waarbij je staafjes rijgt met een tangetje) met kralen die La Tarifa voor jullie klaar zet.

Het feestje
Je komt met minstens 5 vriendinnen. Vriendjes zijn natuurlijk ook welkom. Het feestje duurt ongeveer 2 uur. Je kunt ook bij La Tarifa cadeautjes uitpakken en taart eten voorafgaand of in een pauze van de workshop. Wil je liever de workshop op je eigen locatie? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Meer informatie
Kijk op de site voor inspiratie, het assortiment en meer informatie. Klik via onderstaande button direct door naar de website.

Tip:  kijk hier voor meer creatieve kinderfeestjes in en om Hilversum.

La Tarifa

Wagenmakersplein 1b
1211 SB Hilversum
Openingstijden Maandag 13 - 18 uur
Dinsdag, woensdag en vrijdag 10 - 18 uur
Donderdag 10 - 21 uur
Zaterdag 10 - 17 uur
Prijs € 15 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur!

Maar we hebben ook weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips