• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Virtual Reality feestje 10+Terug naar het overzicht

Ultracool VR kinderfeestje voor stoere kids die van gamen houden bij One Hour Lockup in Naarden!
Wij hebben 'm al voor je getest: het VR-kinderfeestje van One Hour Lockup. Met maximaal 8 personen (10+) kom je hier in een virtuele wereld: je krijgt een VR-bril en twee controllers en speelt samen een gaaf computerspel.

Zo loop je in de game rond op een onbewoond eiland en ga je op zoek naar eten, drinken en een schuilplek. Of je komt in een wereld terecht met vliegende eilanden vol prachtige dieren. Of je treedt binnen in een pyramide in Egypte en vindt de weg naar de top. Welke escapegame je ook kiest, dit is echt een heel gaaf partijtje! (Volgens een aantal jongens op ons testfeestje: het vétste feestje ooit!)

Ook in een VR-escapegame draait het om samenwerken.Je hoort en ziet elkaar in de virtuele wereld en je hebt elkaar nodig om het einde te halen. Je zult dus echt als team aan de slag moeten om samen puzzels op te lossen en steeds een stapje verder te komen. Je bent actief bezig met bijvoorbeeld virtueel een hut bouwen, diamanten verzamelen, klimmen of pijl en boog schieten.

En extra leuk: ouders en/of begeleiders kunnen de hele game meekijken. Via schermen boven de kinderen zie je precies wat zij zien en kun je het hele spel volgen. Je mag tijdens het spel ook foto's en filmpjes maken, die zijn echt zo leuk om later terug te kijken!

Klik via de roze button door naar de site van One Hour Lockup om het verjaardagsarrangement te bekijken. Veel plezier!

One Hour Lockup

Amsterdamsestraatweg 43D
1411 AX Naarden
Prijs Klik door naar de site voor actuele arrangementsprijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in