icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Workshop sieraden makenTerug naar het overzicht

Zelf sieraden maken met echte toverappelsap en coole speelkelder bij restaurant LEUK!
Je begint de workshop met het versieren van een cakeje en drinkt samen een glas limo! Daarna maak je twee armbandjes of één ketting. Je kunt kiezen uit veel verschillende glaskralen en bedeltjes. Je gaat naar huis met een prachtig, zelfgepimpte juwelendoosje om je kostbaarheden in op te bergen. Een supertofe en creatieve workshop, waar je bovendien een leuke blijvende en draagbare herinnering aan overhoudt. 

Speelkelder
Restaurant LEUK is de ideale plek om een kinderfeestje te vieren! Naast het sieraden maken kunnen de kids ook heerlijk spelen in de grote speelkelder van 100m2. Met 3 Wii's, een winkeltje, een keukentje en een nieuwe Duplo-tafel! En als klap op de vuurpijl is er toverappelsap en/of heksencola! Succes gegarandeerd! 

Informatie
De minimale leeftijd voor deelname is 6 jaar. De prijs is €15,- per kind, minimaal aantal kinderen is 8. Dit is inclusief onbeperkt limonade, cakeje versieren en een verrassingsbal uit de automaat. De workshop duurt ongeveer 2-2,5 uur. 

Deze workshop boeken? Reserveer via de roze button!

Toch een ander soort kinderfeestje in 't Gooi? Check het aanbod!

Restaurant Leuk

Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Openingstijden Woensdag t/m zondag Prijs €15,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown verlengd

Lockdown verlengd

Helaas is de lockdown verlengd... Dat betekent nóg langer wachten totdat we eropuit kunnen. Wij helpen jullie waar het kan met onze tips.

Bekijk alle tips