• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Spelekids feestjeTerug naar het overzicht

Ben je jarig? Vier je verjaardagsfeestje bij het indoor speelparadijs Spelekids.

Een verjaardagsfeestje bij Spelekids is voor kinderen altijd een succes. Ze kunnen onbeperkt spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, er is een speciale feesttafel klaargemaakt met de naam van de jarige en ballonnen en de jarige mag zelf een cadeautje uitzoeken. Daarnaast is er onbeperkt limonade en zijn er verschillende opties voor het verjaardagsfeestje. Hierdoor is het mogelijk om het perfect aan de wensen van jou en je kind aan te laten sluiten.  

Je kunt voor een partijtje kiezen uit de volgende mogelijkheden: 
Feestje Blauw: €10,95: Verjaardagstafel, cadeautje voor de jarige, onbeperkt ranja en een patatje met saus.
Feestje Geel: €10,95: Verjaardagstafel, cadeautje voor de jarige, onbeperkt ranja, waterijsje en een bakje popcorn of zakje chips. 
Feestje Oranje: €12,95: Verjaardagstafel, cadeautje voor de jarige, onbeperkt ranja, patatje met saus, waterijsje en een bakje popcorn of een zakje chips.
Feestje Rood: €16,95: Verjaardagstafel, cadeautje voor de jarige, onbeperkt ranja, waterijsje, een bakje popcorn of een zakje chips en 1 activiteit bij de Avontuurfabriek. 

Indien je voor Feestje Rood kiest, kun je het feestje uitbreiden met een leuke activiteit van de Avontuurfabriek. Denk aan LED bowlen, lasergame of fluorgolf. Ook kan er gekozen worden uit verschillende verjaardagstaarten, kinderchampagne of een escape box voor kinderen. Kijk voor alle opties op de website via de roze button.

TIP: Onze Kidsproof reporters hebben Spelekids uitgebreid getest. Lees hier onze ervaring!

Spelekids

Industrieweg 12
1231 KH Loosdrecht
Openingstijden Elke dag van 9:00 uur tot 18:00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in