• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Hou jij van zwemmen?Terug naar het overzicht

Vier dan je zwemfeestje bij Sportcentrum de Zandzee in Bussum!
Leef je uit onder de waterval of roetsj over de 60 meter lange glijbaan. Doe een bommetje vanaf de duikplank en ga met z'n allen in de whirlpool. Dit klinkt toch te gek?

Zwemfeestje
Bij Sportcentrum de Zandzee kun je lekker zwemmen en genieten van jouw verjaardagsfeestje! En natuurlijk is er ook gedacht aan een verjaardagsmenu, namelijk friet, een snack naar keuze, een drankje en een ijsje. Heerlijk!

Discofeestje
Liever een discofeestje? Dat kan! Elke vrijdagavond wordt de zwemzaal omgetoverd tot een heuse disco. Eerst lekker eten in het restaurant en daarna dansen op de nieuwste muziek en af en toe een duik in het water of een ritje door de glijbaan! Vraag je favoriete clip aan en dans de sterren van de hemel.

Zeemeerminnenfeestje
Tijdens jouw feestje zwemmen als een echte zeemeermin? Dat kan vanaf nu ook in Sportcentrum de Zandzee! Tijdens het zeemeerminfeest krijgen de kinderen een uur lang les met een echte zeemeerminstaart. Aansluitend kan er recreatief worden gezwommen in de overige geopende baden.

Wil je meer weten over al deze mogelijkheden? Klik dan via de roze button door naar de website van Sportcentrum de Zandzee!

Sportcentrum De Zandzee

Struikheiweg 14
1406 TK Bussum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in