Op kamp | Alle vakantiekampen op een rij
Vakantiekampen

Op kamp | Alle vakantiekampen op een rij

Wij verzamelden de leukste vakantiekampen, meikampen, zomerkampen, herfstkampen en sportkampen. In de regio 't Gooi voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen! Wat dacht je van hockeykamp, ponykamp, zeilkamp of een danskamp. Het kan allemaal!

Veel plezier op kamp!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
totaal 40 resultaten
Pagina: 12
totaal 40 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio 't Gooi?

In de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.