Ontdek je instrumentTerug naar het overzicht

Welk instrument past bij jou? Ontdek het met de cursus Ontdek je instrument!
Wil je graag muziek maken en ontdekken welk instrument bij je past? Doe mee met Ontdek je Instrument!

Leer alles over muziek en de instrumenten

Laat je muzikale oren prikkelen en maak kennis met verschillende slag-, blaas-, snaar- en toetsinstrumenten die je kunt bespelen bij VRIJDAG. Je leert van alles over de basis van muziek maken: ritme, melodie, eigen liedjes maken, improviseren en samenspelen. Ook begin je de basis van het notenschrift te ontrafelen.

Deze leuke cursus bestaat uit een blok van 8 lessen. Tijdens de eerste 2 kennismakingslessen ontdek je samen verschillende instrumenten. In de volgende 6 lessen krijg je in groepjes een half uur les van een vakdocent op het instrument waar jij blij van wordt. Het andere half uur speel je samen met de andere kinderen op verschillende instrumenten. Want samen muziek maken is het leukste wat er is!

Aanmelden

Deze super leuke cursus is te volgen op 2 februari en op 6 april. Schrijf je snel in want vol is vol! Je schrijft je in voor 8 lessen op de locatie: Sint Jansstraat 7.

De instrumenten

Je mag een instrument tussen de lessen door ook meenemen naar huis om te oefenen. Hiervoor betaal je 50 euro borg en 50 euro huur. Dit zit niet bij de cursusprijs inbegrepen. Deze bedragen zijn voor alle instrumenten hetzelfde. Per blok kun je kiezen uit de verschillende instrumenten. 

Meer informatie

Benieuwd naar welke instrumenten dit zijn? Wil je meer informatie of wil je je kind inschrijven? Klik dan op de roze button!

Tip: Op zoek naar leuke uitjes en activiteiten? Bekijk onze Uitagenda voor een volledig overzicht.

VRIJDAG

Sint Jansstraat 7
9712 JM Groningen
Openingstijden Cursus start op 2 februari en 6 april Prijs 100,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in