• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Tips voor uitjes met kinderen
Eropuit

Tips voor uitjes met kinderen

Bekijk alle leuke kinderactiviteiten ook in de zomervakantie! Toffe eropuit-tips voor kinderen in en om Groningen! Musea, (binnen)speeltuinen, theaters, kinderboerderijen en meer.

Ook boswandelingen, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes, familie-activiteiten, uittips, kinderuitjes en weekenduitjes!

Filteropties

totaal 295 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 295 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Groningen!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden? Er zijn in de regio Groningen véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Groningen te beleven.