XL indoor klimparkTerug naar het overzicht

Het grootste indoor klimpark van Nederland op 20 min van Groningen. TOP uitje!
Ontdek het Avontuur bij Adventurepark Waddenfun! Naast alle activiteiten die er bij Adventurepark Waddenfun worden aangeboden bieden ze het grootste indoor klimpark van noord Nederland! Op zoek naar een avontuurlijke dag voor het hele gezin? Bij Waddenfun heten ze zelfs de jongste avonturiers vanaf 4 jaar welkom. Stap binnen in het spectaculaire indoor klimpark.

Het indoor klimpark bestaat uit drie klimparcoursen op verschillende hoogtes. Het eerste niveau, voorzien van een continu systeem, bevindt zich op twee meter hoogte.

Het volgende niveau is 4,5 meter hoog en voor de waaghalzen is er nog een derde niveau op acht meter hoogte. Er zijn meer dan 300 meter aan ziplines, waarvan meer dan 200 meter over de velden. Zweef door de lucht en geniet van adembenemende uitzichten. Met een gezin of met z’n tweeën? Jullie zijn allemaal welkom.

Het park is geschikt voor personen vanaf 4 jaar tot 75+. Let op: t/m 10 jaar moet er begeleiding meeklimmen.

Naast het klimpark is er bij Waddenfun nog meer te beleven. Je kunt er kanoën, boogschieten, Archery Tag, laser gamen en teambuilding.

Meer info & tickets
Beleef een dag vol avontuur waar jong en oud van kan genieten. Durf jij de uitdaging aan? Reserveer online via de website, klik eenvoudig door via de roze button!

Alle uitjes voor kids in de buurt van Groningen vind je in onze eropuit categroie.

Adventurepark Waddenfun

Trekweg 1
9964 TA Wehe-den Hoorn
Openingstijden Bekijk de website Prijs Bekijk de website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?