Camping de WatermolenTerug naar het overzicht

Kom spelen en recreëren in en rondom het heerlijke water van het zwemmeer bij Camping de Watermolen!
Camping de Watermolen is een ruim opgezette natuurcamping waar je rust, ruimte, water, natuur en gezelligheid vindt. Precies op de grens van Groningen met Friesland. De camping beschikt ook over een zwemmeer met zandstrand en ligweide. Je kunt hier lekker zwemmen, dobberen in een bootje of de tokkelbaan gebruiken om af te koelen in de wind.

Doordat het zwemmeer heel geleidelijk afloopt is het ook ideaal met kleine kinderen. Het diepere water is voor deze kleinere kinderen afgeschermd met een drijflijn, zodat ook zij veilig kunnen spelen in het water. Oudere kinderen (met diploma) mogen natuurlijk ook wat verder.

Naast het water vind je nog een uitkijktoren en stormbaan. Bij het strandje staat een waterspeelplaats met een waterrad en gootjes. Ook ligt er in de zomermaanden een speeltoestel in het water, iets voorbij de drijflijn. Hier kan je lekker vanaf springen en er op klauteren. 

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

Camping de Watermolen

Openderweg 26
9865 XE Opende
Prijs €2,50 p.p. (gratis voor gasten van de camping) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?