• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Puzzeltochten voor kidsTerug naar het overzicht

Ga er samen met de kinderen op uit met een leuke fotospeurtocht van Damster wandelingen!
Er is iets raars aan de hand in de straten van Appingedam. Er verdwijnen allerlei dingen! Dingen die vastzitten aan gebouwen en die belangrijk zijn voor de geschiedenis van de stad. Er is maar één persoon die dit kan hebben gedaan: Maffe Mick! Een gekke professor die altijd allerlei trucjes uithaalt om onrust te zaaien. De burgemeester zit met zijn handen in het haar, want hij weet niet precies wat er is verdwenen. Kun jij hem helpen om een lijst te maken van de verdwenen spullen?

Tijdens de fotopuzzeltocht volg je aan de hand van foto's de route op een mobiele telefoon. Soms is er iets verdwenen van het plaatje. Door het gebouw of de locatie op te zoeken, kom je er achter wat er niet klopt. Door middel van 3 antwoordmogelijkheden verzamel je letters. De letters vormen aan het einde van de tocht een zin. Extra leuk: onder alle goede inzendingen wordt elke maand een leuk prijsje verloot.
 
Goed om te weten: de wandeling is speciaal voor kids en duurt ongeveer een uur. Geschikt voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!

Damster wandelingen


Prijs zie website, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?