• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

DoeZoo dierentuinTerug naar het overzicht

Ben jij een echte dierenliefhebber? Dan is de ontdekkingstocht langs alle dieren zeker iets voor jou!
Durf jij een slang aan te raken of een neusbeer eten te geven? Jullie kunnen horen, zien, voelen, proeven en ruiken hoe het er in de DoeZoo aan toe gaat!

Dieren vasthouden

Tijdens de schoolvakanties is er elke dag een rondleiding om 11 en 14 uur. Tijdens de rondleiding krijg je uitleg over de dieren en mag je zelf misschien ook wel eentje vasthouden.

Leer alles over dieren en insekten

In onze DoeZoo wonen veel dieren. Van emoes tot aapjes en van vogelspinnen tot neusbeertjes, maar ook alle dieren van de kinderboerderij en prachtige vogels wonen op deze mooie plek. Die allemaal met veel liefde, aandacht en kennis worden verzorgd. Leer er alles over, beleef spannende momenten en geniet vooral van het leuke avontuur. Echt een uitje om niet snel te vergeten!

Museum vol skeletten

Stap binnen in het educatieve museum van DoeZoo, waar de wereld van skeletten en opgezette dieren tot leven komt. Van majestueuze olifanten tot sierlijke vogels – de expositie neemt je mee op een educatieve reis door de anatomie van het dierenrijk. Zo ervaar je dat botten een belangrijke rol spelen in de beweging en het gedrag van dieren.

Speeltuin

Ook vind je hier lekker veel speelruimte voor de kinderen. Een grote speeltuin met volop klimrekken en op verschillende plekken vind je dino's in het park.

Meer info over DoeZoo

Alle dagen in de week geopend (let op: op Koningsdag zijn ze gesloten). Klik snel op de roze button om op de website te kijken voor meer informatie.

TIP: Bekijk ook ons overzicht van alle leuke dierenuitjes in Groningen!

DoeZoo Insektenwereld

Wierde 17
9965 TA Leens
Openingstijden maandag t/m zondag van 10 tot 17 uur Prijs Bekijk de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?