Verhildersum MysterieTerug naar het overzicht

Een uitje voor de hele familie mét speurtocht over Landgoed Verhildersum in Leens!
Maak spelenderwijs kennis met het verleden en heden van Landgoed Verhildersum. Al dwalend over het terrein ontdek je de fictieve verhalen van oud-bewoners, zoals Geertje van Olst van Bolhuis, Janna en haar fluit, en zelfs van de duiven. Neem ook eens een kijkje op de dierenweide of in de natuurspeeltuin.

De rondleiding Verhildersum To Go! neemt je mee langs landleven, borgleven en boerenleven. Met de QR-code op de achterkant van je kaartje krijg je informatie en een opdracht over wat je allemaal tegenkomt!

En ben je nog niet uitgespeurd? Doe dan de ontdekkingstocht De Schat van Van Starkenborgh! Een jaar na het overlijden van Allard van Starkenborgh kreeg zijn zoon Edzard de opdracht een schatkist te openen, maar het lukte hem niet de code te kraken.. Kan jij hem helpen? Tip: ga schatzoeken op je verjaardagsfeestje!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Landgoed Verhildersum

Wierde 40
9965 TB Leens (Groningen)
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?