Wonderwereld in Ter ApelTerug naar het overzicht

Beleef sprookjesachtige avonturen met de kinderen bij Wonderwereld Ter Apel.
In de bossen van Ter Apel vind je een wondere wereld vol spanning en avontuur. Beleef de fantastische sprookjeswereld van Greurt de Groninger reus, Tante Beppie de Heks en Zwammer het paddenstoelenmannetje.

Ontdek, Beleef, Bewonder

Ga op de foto met Greurt en Beppie, wandel door de bijzondere grotten en laat je verwonderen in het elfenbos. Even weg van de bewoonde wereld, ontdek de vele fantasiefiguren in het park en leer ondertussen van alles over dieren, de natuur en een wonderlijke wereld. Vergeet niet om naar de speurtocht te vragen!

Wonderwereld en Zoo

Wist je dat Wonderwereld officieel ook een dierentuin is? Ontdek de vele bijzondere diersoorten; denk aan de vele roofvogels en uilen in de uilenburcht, aapjes, vari’s, grappige ringstaartmaki’s, vogelspinnen en neem plaats in de subtropische kas waar veel tropische vogeltjes vrij rondvliegen, of maak een praatje met een van onze blauwgele ara’s (dat zijn papegaaien).

Spelen bij Wonderwereld

Kinderen kunnen buiten heerlijk spelen op de speelweide, klimmen en klauteren op de torens en de klimbrug in de speeltuin aan de voorkant of ga op avontuur door de speelruïne!

Bijzondere cadeautjes, voor jong en oud

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen in ons mooie winkeltje Merlijn - vol met bijzondere cadeautjes, kleurrijke knuffels, prachtige boeken en nog veel meer.

Meer informatie

Wil je meer weten of Wonderwereld, klik dan via de roze button door naar de website.

TIP: Bekijk hier meer leuke dierenuitjes in Groningen.

Wonderwereld

Ruiten A Kanaal Noord 1
9561 TE Ter Apel
Openingstijden Bekijk de website Prijs Bekijk de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?