OntdekkingstochtTerug naar het overzicht

Schatzoeken in de buitenlucht tijdens dit spannende feestje op Landgoed Verhildersum!
Op zoek naar een spannende activiteit om te doen tijdens je kinderfeestje? Ga op ontdekkingstocht en speur naar de schat van Van Starkenborgh! Dit feestje kost slechts € 9,95 per groep (inclusief schatkaart en vergrootglas). Je kunt het feestje zelf samenstellen met bijvoorbeeld ranja en appeltaart in Ons Schathoes of iets lekkers in het café bij Waddenfun.

Precies een jaar na het overlijden van Allard van Starkenborgh in 1673 kreeg zijn zoon Edzard een opdracht. Om een schatkist te kunnen openen moest hij een code kraken. Edzard van Starkenborgh heeft dit tot zijn dood geprobeerd, maar het is hem nooit gelukt. Sommigen beweren dat zijn geest hier nog steeds op het Hoogeland rondzwerft, op zoek naar mensen die hem kunnen helpen de schatkist te openen en de boodschap van zijn vader te ontdekken. Kun jij Edzard helpen de code te kraken?

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

Landgoed Verhildersum

Wierde 40
9965 TB Leens (Groningen)
Prijs € 9,95 per gezin of groep Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?