SurvivalfeestjeTerug naar het overzicht

Klimmen en klauteren tijdens het survivalfeestje van Stichting Move On Outdoor!
Gek op klimmen en klauteren? Tijdens dit feestje ga je klimmen als echte apen! Samen met een instructeur neem je verschillende hindernissen waar jouw survivalskills getest worden. Denk aan touwbanen, netten, balken en slingertouwen.

Programma 1: Je probeert samen zoveel mogelijk hindernissen te klimmen, de instructeur is er om te helpen. Per voltooide hindernis verdient jullie groep één deel van een schatkaart. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling om de schatkaart compleet te krijgen om ze de schat te kunnen vinden.

Programma 2: Per hindernis verdien je één punt. De punten worden later omgezet naar “eilandjes”. Aan het eind moet je namelijk de hele survivalbaan in één keer afleggen zonder de grond aan te raken! Omdat sommige hindernissen toch wel moeilijk zijn, mag je van te voren je eilandjes op strategische plekken neerleggen zodat je eventueel een hindernis over kan slaan!

Benieuwd? Voor meer informatie klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Stichting Move-On Outdoor

Noorderlaan 16
9944BT Nieuwolda
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?