De leukste uitjes in Groningen en omgeving
Uitagenda

De leukste uitjes in Groningen en omgeving

Onze Uitagenda staat bomvol toffe activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen met kinderen. Check onze favoriete kinderuitjes, gezinsuitjes, voorjaarsuitjes, weekendtips, weekenduitjes en tips voor in de Zomervakantie!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je elke dag kunt doen in Groningen, kijk bij onze Eropuit-tips!Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 171 resultaten
Pagina: 123456
totaal 171 resultaten
Pagina: 123456

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Groningen!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Groningen: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Groningen, Haren en Roden? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)