• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

8x restaurants met terras en speelplek

27 mei 2023
Zin in een terrasje? En willen de kinderen lekker spelen? Dat kan! Samen genieten op het terras mét een toffe speelplek. Want wat is er lekkerder dan buiten zijn.... zeker met een hapje eten op het terras en waar de kinderen ook fijn kunnen spelen. Bij deze hotspots in de regio is het voor iedereen genieten!
8x terras met speelplek

Restaurant Zijdewinde

Restaurant Zijdewinde is gelegen in op een prachtige locatie in Bemmel. Met mooi weer kun je hier heerlijk vertoeven op het ruime terras. Ook is er een gezellige tuin met een speeltoestel en staan er pony’s in de wei. Is het wat minder mooi weer? Dan kun je hier ook heerlijk binnen zitten. Hier is voor de kids een leuke kinderhoek. Op de kaart staan broodjes en heerlijke pannenkoeken.

De Duivelsberg

Ook bij De Duivelsberg in Berg en Dal serveren ze lekkere pannenkoeken! Dit restaurant vind je midden in het bos, waardoor het de ideale tussenstop is voor tijdens een fiets- of wandeltocht in de natuur. Voor het restaurant ligt een mooi terras met uitzicht op een fijne speeltuin.

Stroom Lent

Wil je lekker ontbijten, lunchen, dineren of even een drankje doen tijdens een fietstocht of wandeling? Dan ben je bij Stroom Lent in Lent aan het juiste adres! Dit restaurant ligt naast een prachtig speelbos. Kids kunnen zich hier helemaal uitleven met het verslepen van takken, het spelen van verstoppertje of met de natuurspeeltoestellen.

Boscafé Zweef Inn

Boscafé Zweef Inn in Malden is gelegen op een unieke locatie. Dit restaurant bevindt zich namelijk naast een zweefvliegveld! Vanaf het terras kun je kijken naar de verschillende zweefvliegtuigen. Hier raken de kids niet uitgekeken! Gaan ze toch liever even spelen? Dat kan bij het naastgelegen speeltuintje.

In de Kazerne

Midden in het gezellige Nijmegen-Oost kun je restaurant In de Kazerne vinden. Zowel binnen als buiten is het hier genieten geblazen. Binnen is er een hoekje met speelgoed waar de kinderen lekker kunnen spelen. Buiten is er allerlei buitenspeelgoed, waar de kids op een grasveldje mee kunnen spelen. 

Hotel Nimma

Deze superleuke hotspot in Nijmegen-West straalt al een heerlijk relaxte sfeer uit bij binnenkomst. Hotel Nimma heeft een fijne kinderkaart, heerlijke verse sapjes en een prachtig terras. Binnen zijn er spelletjes en strips te vinden of kunnen de kids zich uitleven in het knusse speelhoekje. Buiten kunnen ze zich vermaken op het speeltoestel!

De Thornsche Molen

Ooit al in een molen geweest? Grijp dan nu je kans! Bij Restaurant de Thornsche Molen kun je namelijk een heerlijk hapje komen eten. Er zijn onder andere lekkere broodjes, tosti's en pannenkoeken! Het terras heeft uitzicht op het polderland en de heuvelrand. Ook is er een leuke speeltuin waar je vanaf het terras op uitkijkt. 


St. Walrick 

St. Walrick in Overasselt is van oudsher een pannenkoekenrestaurant, maar je kunt hier ook allerlei andere, lekkere gerechten bestellen. Het restaurant heeft een groot buitenterras met een fijne speeltuin. In de omgeving is van alles te zien en te doen, waardoor St. Walrick de perfecte tussenstop is voor tijdens een wandeling (of fietstocht) in de Hatertse en Overasseltse vennen. 

Ken jij nog een fijn restaurant met terras en speelplek? Stuur dan een mailtje naar nijmegen@kidsproof.nl!
Geniet van het zonnetje!

Groetjes, Esther