icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Paaldansen & Aerial HoopTerug naar het overzicht

Ben je in voor een nieuwe soort sport? Dan is Paaldansen of Aerial Hoop bij Artistic Movements supertof!
Hou je van klimmen, klauteren en dansen? Dan is Paaldansen vast een leuke sport voor jou! De sport heeft veel weg van turnen, maar dan op een speelse manier, ideaal voor kinderen die niet stil kunnen zitten.

Of ben je gek op het circus? Dan is Kids Aerial Hoop echt een aanrader! Deze kunstvorm of sport met hoepel in de lucht zie je bv. terug in Cirque du Soleil, en is ook ideaal voor kinderen die niet stil kunnen zitten.

In de lessen wordt veel aandacht besteed aan het hebben van een leuke tijd en op een speelse manier worden de technieken bijgebracht. Daarnaast wordt gewerkt aan kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen.

Wil je eens kijken of paaldans of aerial hoop iets voor je is? Vraag dan een proefles (€5) aan! Als je je dan meteen inschrijft, hoef je deze proefleskosten niet te betalen.

Klik voor meer informatie over de verschillende lessen via de roze button door naar de site.

Ook via Facebook vind je onze leuke tips voor ouders en kids!

Artistic Movements

Van Rosenburgweg 8
6537 TM Nijmegen
Openingstijden Check via de roze button de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button gelijk door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!