icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Natuur Ontdekkers Club 6+Terug naar het overzicht

Ben je nieuwsgierig naar alles wat krioelt en groeit? Geef je op voor deze leuke weekendclub van Struin!
Heb jij wel eens een vleermuis gehoord of een das gezien? Welke planten kun je eten? Hoe ziet een vis er van binnen uit? Waarom stroomt de rivier hier?

Bij de Natuur Ontdekkers Club ontdek je de antwoorden op deze vragen en nog véél meer! Durf jij het aan en ga jij mee op avontuur in de natuur?

De NOC is een bestaande club die aansluiting zoekt bij Struin, voor iedereen die nét even nieuwsgieriger is naar alles wat krioelt en groeit. Alle ontdekkers die 6 tot 9 jaar oud zijn, kunnen mee met de Jonge Ontdekkers, iedereen tussen de 9 en 12 mag mee met de Echte Explorers. Je zit in een kleine groep met een vaste gids.

De excursies zijn normaal gesproken op zondagochtend, maar de natuur is grillig en niet elk dier laat zich overdag zien. Daarom ga je soms ook in het donker op stap.  Deze avondexcursies zijn op zaterdagavond.

Handig om te weten:
-Bijna altijd zul je verzamelen bij Struin, maar heel soms komt het dier dat je wil zien niet dicht bij Struin voor. Dan verzamel je op een andere plek.
-Er is altijd een momentje voor een koekje en een drankje. Neem je eigen beker mee.
-Ouders mogen erbij zijn als daar behoefte aan is. Er wordt dan wel gevraagd in zich op de achtergrond te houden en misschien om zo nu en dan even te helpen.
 
Kijk voor meer informatie en aanmelden via de roze button door naar de website van Struin!

Kijk ook eens in onze uitagenda voor leuke natuuractiviteiten!

BSO Struin


Nijmegen
Openingstijden Per september 2017. Check de site via de roze button voor data van de weekendclub. Prijs Klik voor kosten van deze weekendclub door naar de site via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!