KindermindfulnessTerug naar het overzicht

Leren luisteren naar je binnenwereld staat centraal bij een training van de Geluksvogels.
Net als volwassenen kunnen ook kinderen moeite hebben om zich staande te houden in een wereld waarin het leef-tempo hoog ligt, er veel prikkels zijn (denk aan sociale media) en volle agenda’s. Kortom, veel ballen in de lucht houden.

Sommige kinderen zitten vaak in hun hoofd en zijn het contact met hun gevoel kwijtgeraakt. Anderen schieten juist door in een emotie. Een kind is niet boos, maar woedend. Door mindfulness leren kinderen zichzelf kennen en van daaruit de wereld benaderen.

Ze worden zich bewust van hoe het met ze gaat, leren hun hoofd vol gedachten tot rust te brengen en ontwikkelen een innerlijke kracht waardoor ze om kunnen gaan met tegenslagen en stress. Op adem komen en opmerken wat je nodig hebt! Door meditatie en yoga.

Bij De Geluksvogels worden trainingen gegeven aan kinderen en jongeren van 7 t/m 16 jaar. De training is geschikt voor kinderen die beter in hun vel willen zitten, zelfverzekerder willen worden, zich beter willen concentreren en minder willen piekeren. Ook kinderen met een diagnose AD(H)D en/of autisme kunnen baat hebben bij de training.

De training wordt gegeven door een gecertificeerd trainer mindfulness voor kinderen en jongeren die werkt met de methode ‘Aandacht werkt’. 

Klik voor meer informatie en tarieven via de roze button door naar de site.

Kijk ook eens in onze DIY-rubriek voor de leukste tips om zelf te maken met de kids.

De Geluksvogels


Lent
Openingstijden Op afspraak Prijs Klik voor tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

(Bijna) herfstvakantie! Wat staat de Uitagenda bomvol superleuke herfstuitjes. Ik heb er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Nu nog even kiezen samen met de kinderen!
Fijne vakantie!

20x herfstvakantie tips