Flex DansstudioTerug naar het overzicht

Dansen, bewegen en zingen tijdens de lessen en cursussen van Flex Dansstudio!
Is je dochter of zoon op zoek naar een wekelijkse plek om in groepsverband te dansen, bewegen of de sterren van de hemel te zingen? Met het team van ervaren en gediplomeerde docenten weten ze daar raad mee.

De lessen volgt je kind samen met anderen, goed voor de motivatie en gedeeld plezier is meer plezier. Flex Dansstudio is een fijne plek met persoonlijke aandacht waar iedereen mee kan doen, van beginner tot gevorderd.

Klik op de roze website button om een proefles in te plannen of om je in te schrijven en verzekerd te zijn van een plekje in je favoriete les.

De dansstudio heet niet voor niets Flex; ze staan voor flexibiliteit, kwaliteit en een beetje gekkigheid.

Welke lessen bieden ze aan?:
Dans, ballet, musical, workouts en urban.

Ook bieden ze specifieke cursussen aan in o.a.: peuterdans, kleuterballet, kinderballet, klassiek ballet, streetdance, hiphop, breakdance, musical, bodyworkout, en trainingen voor de selectiegroepen Flexies, Bflex2dance, FleXtreme en Flex to the Max.

Klik voor meer informatie over het uitgebreide lesaanbod en het aanvragen van een proefles door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle dans- en balletscholen in en om Nijmegen.

Flex Dansstudio

Boksdoornstraat 93
6543 SE Nijmegen
Openingstijden Klik voor lesrooster met tijden door naar de site. Prijs Klik voor meer info door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!