icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Ki-Aikido Centrum NijmegenTerug naar het overzicht

Wil jij deze veelzijdige sport leren kennen? Kom langs in de Dojo in Nijmegen!
Aikido is een moderne bewegingskunst die voortkomt uit de Japanse krijgskunsten (budo). In een ontspannen werksfeer oefen je om beurten de veelzijdige technieken, met letterlijk veel vallen en opstaan.

Het doel van Aikido is om de samenhang van geest en lichaam te ontwikkelen. Dus oefenen om jouw conditie, dat is voelen dat alles bij elkaar hoort, sterker te maken. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al met de Aikido les beginnen.

Ben je geïnteresseerd, kom dan een proefles volgen bij de dojo in Nijmegen. Neem gemakkelijk zittende kleding mee, zoals een lange trainingsbroek, t-shirt of judopak en een paar slippers. Meer informatie vind je op de website via de roze button.

Tip: Op zoek naar een sportief uitje in het weekend met het hele gezin? Kijk dan bij onze Eropuit tips!

Ki-Aikido Centrum Nijmegen

Dobbelmannweg 7
6531 KT Nijmegen
Openingstijden Maandag en donderdag om 16:30 - 17:30 uur Prijs Kijk voor de actuele contributie op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!