Studio JurkTerug naar het overzicht

Wil je leren hoe je zelf je kleding maakt? Ga dan op naailes bij Studio Jurk in Nijmegen! 9+
Studio Jurk,  onder leiding van Julia en Hanna, twee enthousiaste en ervaren coupeuses, biedt een leuke naaicursus speciaal voor meiden van 9-11 jaar.

In 9 weken tijd kun je heel wat maken, zoals een knuffel, een tas, maar ook zelfs je eerste eigen kledingstuk. Elke 9 weken worden er weer nieuwe dingen bedacht die je kan maken. Dus ook al ga je vaker meedoen, het zal niet saai worden!

Iedere naailes duurt 1,5 uur. Ja hebt zelf geen naaimachine nodig, want je mag die van Studio Jurk gebruiken. Maar je kan natuurlijk altijd een eigen machine meenemen.

Naast de kosten van de kindernaailes, moet je rekening houden met de kosten van de stof, het garen en eventuele fournituren, de aanschaf van een stofschaar en glaskopspelden.

Tip: Ook voor meiden vanaf 12 jaar is er een naaicursus. En voor een origineel kinderfeestje, kun je meedoen aan de workshop 'Naaien voor nerds-kids', speciaal voor meiden die nog nooit achter een naaimachine gezeten.

Klik voor meer informatie over Studio Jurk en het inschrijfformulier door naar de site!

Kijk voor meer inspiratie op ons overzicht van creatieve clubjes in en om Nijmegen!

Studio Jurk

Groesbeeksedwarsweg 263
6521 DK Nijmegen
Openingstijden dinsdagmiddag: 16.30-18.00uur
Prijs €160,50 incl. BTW voor de totale cursus gedurende 9 weken. €17 per les en €7,50 materiaalkosten, zoals patroontekenpapier en radeermateriaal. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

(Bijna) herfstvakantie! Wat staat de Uitagenda bomvol superleuke herfstuitjes. Ik heb er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Nu nog even kiezen samen met de kinderen!
Fijne vakantie!

20x herfstvakantie tips