V.V. TrekvogelsTerug naar het overzicht

Wil je graag voetballen? Kom dan voetballen bij voetbalvereniging Trekvogels in Nijmegen-Oost.
De belangrijkste dingen die nodig zijn voor voetbal zijn spelers, twee doelen en een bal. Jij kunt een van de spelers van een team worden als je komt voetballen bij deze vereniging. 

Als team train je samen en speel je (meestal) aan het eind van de week een wedstrijd. Tijdens de training leer je van alles. Techniek, op goal schieten, dribbelen en nog veel meer! Ook is samenspelen heel erg belangrijk bij voetbal! Samen met leeftijdsgenootjes ga je de strijd aan om iedere wedstrijd te winnen!

Voetbalvereniging Trekvogels is daarbij een gezellige club met mensen uit allemaal verschillende wijken in Nijmegen en omstreden. 

Lijkt het je leuk om hier te gaan voetballen? Ga dan eens een proeftraining meedoen!

Kijk voor meer informatie via de roze button gelijk op de site!

Kijk voor nog meer leuke clubjes in en rondom Nijmegen in onze categorie Clubjes!

Voetbalvereniging Trekvogels

Luciaweg 25
6523 NK Nijmegen
Openingstijden Kijk voor de actuele trainingstijden via de roze button gelijk op de site! Prijs Kijk voor de actuele kosten via de roze button gelijk op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

Vier de herfstvakantie met deze toffe tips!

(Bijna) herfstvakantie! Wat staat de Uitagenda bomvol superleuke herfstuitjes. Ik heb er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Nu nog even kiezen samen met de kinderen!
Fijne vakantie!

20x herfstvakantie tips