Volleybal bij PegasusTerug naar het overzicht

Duiken, rollen en smashen, het hoort allemaal bij volleybal!
Vindt jouw kind het leuk om met ballen te spelen, over te gooien en te duiken en te rollen? Dan is de gezelligste en leukste volleybal vereniging van Nijmegen, Pegasus, wellicht iets voor jouw zoon of dochter.

Kinderen vanaf 5 of 6 jaar oud zijn welkom bij Volleybalvereniging Pegasus om te leren volleyballen. Volleybal is een teamsport waarbij snelheid, balgevoel, techniek en tactiek belangrijk zijn.

De trainingen voor de mini's (5 t/m 12 jaar) vinden plaats op zaterdag in Nijmegen-Oost (in sporthal De Ark van Oost). Ouders kunnen blijven kijken, meehelpen met de training of in de kantine een kopje koffie drinken.

Buiten de trainingen vinden er regelmatig leuke activiteiten plaats (vriendjes toernooi, pietenfeest etc) met als klap op de vuurpijl het jaarlijkse Minikamp in Beek.
De Mini-teams spelen evt in toernooi vorm eens per maand een kleine competitie

Vanaf 23 januari 2016: Nieuw! Smashbal lessen
Smashbal is een uitdagend volleybalspel (vanaf 8 jaar) dat zich richt op de meest aantrekkelijke volleybaltechniek; de Smash. De volleybalbeleving is binnen dit spel het uitgangspunt, waardoor het smashbal een stoer, aantrekkelijk en uitdagend karakter heeft. Deze trainingen zijn ook op zaterdag.

Kom eens langs bij Pegasus voor een of meer gratis en vrijblijvende proeflessen.

Klik voor meer info over trainingen, wedstrijden, contributie op de roze button naar de website.

Meer leuke verenigingen en sportclubs vind je terug in ons overzicht onder de categorie Clubjes!

Volleybalvereniging Pegasus

Cipresstraat 154
6523 HR Nijmegen
Openingstijden Zie de site
Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!