icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Zeeverkenners Canisius 10+Terug naar het overzicht

Met deze waterscouting groep in Middelaar kun je elkaar zaterdag plezier beleven op én in het water!
Zeeverkenners Canisius (Sint Petrus Canisius) is een waterscouting groep waar tieners van 10 tot 18 jaar elke zaterdag van 11 tot 16 uur bij elkaar komen om samen plezier te beleven.

Wat ga je allemaal doen?
Zeilen, roeien, spelletjes, kampen, instructie, zwemmen, wedstrijden, kortom alles wat met het water of watersport te maken heeft.

Waar ga je dit doen?
De ligplaats is in Middelaar, daar bevindt zich de Aak. Dit is een oud vrachtschip dat helemaal is omgetoverd tot varend clubhuis. De Aak wordt ook gebruikt wanneer je met de zeeverkenners op kamp gaat.

Waar vaar je mee?
Jullie varen in 7 ‘Lelievletjes’, speciale scouting bootjes waarin geroeid en gezeild kan worden. In iedere groep zitten kinderen van diverse leeftijden bij elkaar en de oudste die alle insignes heeft, coördineert de bak en is de verantwoordelijke persoon van de vlet, begeleid door een ervaren stafteam van 6 mensen. Dit team wordt begeleid door de schipper.

Wat leer je allemaal?
Na een tijdje leer je alles om zelf te kunnen roeien en zeilen.Je kunt zelfs een officieel diploma halen. Daarnaast leer je respectvol omgaan met elkaar en met normen en waarden in een groep. In de wintermaanden draag je je steentje bij aan het onderhoud van de boten.

Tip: Ook zijn er regelmatig kampen in de weekenden of vakanties.

Wil je ook bij de zeeverkenners? Kom dan vrijblijvend een keertje kijken op zaterdag!

Klik via de roze button door naar de site voor meer informatie!

Kijk ook eens in ons overzicht van kinderfeestjes voor leuke inspiratie voor een tof kinderpartijtje!

Zeeverkenners Canisius


Middelaar
Openingstijden Elke zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!