Actief in De Maashorst!Terug naar het overzicht

Neem je waaghals mee naar Buitensportcentrum De Mastworp in Uden! Daar is zo véél te beleven voor kids!
Bij Buitensportcentrum De Mastworp in Uden zijn heel veel leuke activiteiten te beleven met en voor kinderen!

Klimpark Uden:
Het klimpark heeft 5 routes met verschillende hoogtes, klimelementen en ziplines. Vanaf 8 jaar en met een minimale lengte van 125 cm kunnen de kids hun grenzen gaan verleggen in het klimbos! Je bent ongeveer 2 uurtje onder de pannen, inclusief instructies. Leuk om te combineren met een potje disc- of midgetgolf.


Boulderen:
Boulderen is een krachtige manier van klimmen op klimblokken van maximaal 3,80 meter hoog. De routes zijn een soort puzzels waardoor je goed moet kijken hoe je start en eindigt. Boulderen is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. Dus leuk voor gezinsuitjes, kinderfeestje of samen met een paar vrienden. De bouldertuin bevat 2 klimobjecten met in totaal 30 routes!

Ninja Warrior:
De Ninja warrior baan bestaat uit 2 banen met Ninja Warrior onderdelen en een baan Obstacle Course Race (OCR) onderdelen en uiteraard mag de ramp niet ontbreken. Veel schouder- en armkracht maar ook inzicht maken deze activiteit super leuk voor jong en......minder jong! Vanaf 8 jaar!

Buitensportcentrum De Mastworp ligt in het prachtige Natuurgebied De Maashorst. De Mastworp biedt dan ook verschillende mogelijkheden om het oergebied te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld een fiets of mountainbike huren. Ook kun je er een Sup huren of het gebied ontdekken via de De Nature Game. Tof voor het hele gezin!

Alle activiteiten zijn ook te boeken als kinderfeestje.

Voor meer info, klik op de roze button!

Klimpark Uden

Bedafseweg 22
5406 TM Uden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips