Infocentrum WO2Terug naar het overzicht

In het Infocentrum WO2 Nijmegen kom je alles te weten over de Tweede Wereldoorlog in Nijmegen.
Het Infocentrum WO2 Nijmegen is een historisch, toeristisch en educatief informatiepunt. Het geeft je de beste introductie op de verhalen, historisch erfgoed, evenementen en musea die de regio te bieden heeft als het gaat om de Tweede Wereldoorlog.

Je begint je bezoek met een levendige ervaring van wat WO2 betekende voor Nijmegen en omgeving. Je maakt in het Infocentrum WO2 mee hoe de geschiedenis levend wordt gehouden op diverse historische plekken.

Het centrum is ook een startpunt van historische stadswandelingen (ook voor kinderen), arrangementen en educatieve programma’s voor (basis)scholen. Het Infocentrum WO2 valt onder het Vrijheidsmuseum in Groesbeek.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Oorlog hoort in een museum! Ga ook eens kijken naar het Oorlogsmuseum Overloon, Noord-Limburg.

Infocentrum WO2 Nijmegen

Ridderstraat 27
6511 TM Nijmegen
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site. Prijs Gratis toegankelijk; Bij een groepsarrangement betaal je entree. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!