Feest in 't HoogstraatjeTerug naar het overzicht

Wil je leren pannenkoeken bakken of een kinderfeestje in combinatie met een activiteit? Succes verzekerd!
Een kinderfeestje vieren bij pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje in Nijmegen is één groot feest! Je kunt een leuke activiteit in het centrum van Nijmegen combineren met een pannenkoek eten of een geheel compleet feestje bij 't Hoogstraatje vieren.

Hieronder een greep uit alle kinderfeestarrangementen:

Bij het feestje met Mad Science en de Girls High Tea blijf je gezellig bij ´t Hoogstraatje. De andere feestjes zijn in combinatie met een activiteit in het centrum van Nijmegen, zoals een LaserQuest feestje, Sport en Spel feestje met SportXtra, VR-feestje bij Enjoy VR of een feestje bij de Bastei.

Als je terug komt staat de kinderpannenkoek al klaar en kunnen de kids zoveel ranja drinken als ze willen en krijgt iedereen nog een verrassing.

Ook is er genoeg tijd om cadeautjes uit te pakken en lekker te spelen in de speelkelder. Kan je kind niet kiezen uit al die feestjes, dan kun je ook nog feestjes combineren. Welk feestje je ook kiest, de jarige job krijgt natuurlijk een cadeautje!!

Klik voor voor het complete aanbod aan kinderfeestjes en prijzen via de roze button door naar de site!

Kijk ook eens op ons overzicht van alle kinderfeestjes in en om Nijmegen!

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje

Hoogstraat 3
6511 RT Nijmegen
Openingstijden Klik door naar de site voor actuele tijden en dagen waarop je een feestje kunt boeken. Prijs Klik voor alle info op de roze website button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips