• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

FrescaTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leuke plek voor ontbijt of lunch? Dan ben je met kids bij Fresca aan het juiste adres!
Bij dit vrolijke en gezellige restaurantje in Nijmegen lijkt het alsof je even in Italië bent. Zowel binnen in het knusse en hip ingerichte restaurant als buiten op het terras, is het heerlijk toeven met je kinderen.

Fresca houdt van eten en dat is te zien aan de menukaart. Je kunt hier heerlijk ontbijten of lunchen. Zo heb je de keuze uit diverse broodjes, salades, soepjes en homemade sweets. Natuurlijk met een heerlijk kopje koffie, thee of verse sap erbij! En wil je een lekker ijsje, dan kan dat ook.

Voor de kids
Bij Fresca hebben de kids keuze uit een croissant, kindertosti of poffers en een lekker sapje of fluffy (kindercappu). En willen de kids even lekker spelen? Dan is er in de kelder een leuke speelhoek.

Tip: Lactose- of glutenallergie? Geef het even aan de medewerkers door, dan bereiden ze iets op verzoek. Ze hebben een allergenenkaart. Alles wat op de kaart staat, kun je trouwens ook meenemen. Hoe fijn als je even geen tijd hebt om het daar op te eten dat je het dan wel voor onderweg of thuis kunt meenemen.

Kijk voor meer lekkere dingen van de menukaart op de site via de roze button!

Combineer een ontbijt of lunch bij Fresca met een middagje winkelen. We hebben wat leuke kinderwinkels voor je verzameld.

Fresca Nijmegen

Van Broeckhuysenstraat 16
6511 PH Nijmegen
Openingstijden Kijk via de roze button gelijk op de site voor de openingstijden! Prijs Kijk via de roze button gelijk op de site voor de actuele kosten! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomeruitjes in en om Nijmegen

Zomeruitjes in en om Nijmegen

Yes, het is zomervakantie! En wat is er veel te beleven in en om Nijmegen! Deze 18 leuke tips mag je niet missen. Lees gauw verder!

Wat gaan jullie doen?