't HoogstraatjeTerug naar het overzicht

Bij 't Hoogstraatje in het centrum van Nijmegen kan je met je gezin genieten van heerlijke pannenkoeken!
Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje biedt natuurlijke pannenkoeken in allerlei heerlijke variaties. Hartig of zoet? Glutenvrij of vegan? Het kan allemaal. Er is een groot aanbod en allemaal lekker ouderwets gebakken in de pan. ‘Zo smaken ze het lekkerste’ aldus het team van ‘t Hoogstraatje.

Eet je liever iets anders? Er staan ook allerlei lekkere broodjes, tosti's, salades of huisgemaakte soepen op de menukaart. 't Hoogstraatje is echt een ideale plek voor kinderen waar ze het ‘uit eten gaan’ kunnen leren. Je kunt kiezen uit diverse pannenkoeken, maar poffertjes, een boterhammetje of een soepje is ook mogelijk.

En heb je je pannenkoek op en zin om te spelen? Dan kan je naar hartenlust tekenen en meedoen aan de maandelijkse tekenwedstrijd of je in de gezellige speelkelder  helemaal uitleven.

Het verhaal gaat dat in de ondergrondse gangetjes van de stad Nijmegen de Foppertjes wonen. Door de gaten in de speelkelder kom je in die gangetjes. Als je daar doorheen kruipt, kom je bij de suikermijnen waar de Foppertjes elke dag hard werken. Na het harde werken spelen ze in de speelkelder en in ruil daarvoor maken zij de lekkerste poedersuiker van Nijmegen.

Is het mooi weer? Dan kan je ook heerlijk zitten op het ruime terras met uitzicht op het Kelfkensbos en Valkhofpark!

Tip: Je kan hier ook je pannenkoeken kinderfeestje vieren! Er zijn diverse feestarrangementen mogelijk.

Klik voor meer informatie over 't Hoogstraatje door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle kindervriendelijjke restaurants in en om Nijmegen!

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje

Hoogstraat 3
6511 RT Nijmegen
Openingstijden Dagelijks van 11.00-20.00 Prijs Klik voor meer info op de roze website button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips