ZeilcursusTerug naar het overzicht

Wil je leren zeilen? Dan is de zeilcursus van Bij Ceulemans een aanrader!
Ben je op zoek naar een leuke zeilcursus? Kom naar Bij Ceulemans in Beers en leer de beginselen van het zeilen of fris de weggezakte kennis weer eens op. Er zijn leuke zeilcursussen voor diverse leeftijdsgroepen en zonder overnachting.

Hieronder een greep uit hun aanbod:
- 6-daagse zeilcursus: 6 zondagen van 10.00 - 17.00 uur
Optimist (7-12 jaar), Taz (10-15 jaar), Topaz (12-15 jaar) en Polyvalk (vanaf 12 jaar, voor zowel kinderen als volwassenen, kinderen en volwassenen varen apart, ook gezinsles mogelijk, max. 4 cursisten per boot). Er zijn drie cursussen, in het voorjaar, de zomer en het najaar. Check voor alle actuele data de website via de roze button.

- Zeilen in de zomer: 5 daagse zeilcursus zomervakantie, maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Optimist (7-12 jaar), Taz (10-15 jaar), Topaz (12-15 jaar) en Polyvalk (vanaf 12 jaar, voor zowel kinderen als volwassenen, kinderen en volwassenen varen apart, ook gezinsles mogelijk, max. 4 cursisten per boot). Er zijn zes cursussen in de zomervakantie. Check voor alle actuele data de website via de roze button.

- Surfen in de zomer: 5-daagse surfcursus zomervakantie, 16 t/m 20 augustus, maandag t/m vrijdag 10 - 17.00 uur

Meer weten en inschrijven? Klik dan op de roze websitebutton.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Bij Ceulemans

Kerkeveld 10
5437PB Beers
Openingstijden Klik voor alle cursusdata op de roze websitebutton. Prijs Klik voor tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!